Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, June 10, 2011

bila dah tak tahu nak buat apa ~

great day!

semalam agak bosan di ofis. walaupun ada kerja tak settle lagi, tapi mood mencari tu menghilang pula. so, lastly blogwalking je la since dorg tak pakai internet. semalam still pakai 1 cable connection, arini ketua unit komputer bagi modem yang boleh sambung lebih dari satu cable *relief*

sekarang nie kena cari info pasal CCTV. task macam mana nak sita CCTV. 1stly kena tahu apa tu CCTV then baru boleh tahu cara cara sita tu. tadi dah cari sikit. aku pick jenis CCTV Speed Dome dengan Mini Speed Dome. mood pagi nie buntu sikit. lapar. haus. tak breakfast pun lagi. so, merewang kejap ke blog. update something *hehe*

semalam masa blogwalking, jenguk banyak juga la blog even tak sampai 10. jenguk blog Fatin, Bal, Wen, Niya and beberapa yang lain. Bal blog pasal fav song, mula mula tengok tajuk macam biasa je. then buka la nak tengok dia tulis pasal apa. she's writing this 30 Things in 30 Days Challenge. ohoo, cam menarik. then buka blog Wen, rupa rupanya she's also writing the same thing. ha ha. i think i wanna give it a try la. since sometimes we're doing nothing, aku pun merayap la kat blog even tak tahu nak update apa. *sengih*

below is the list of the 30 things in 30 days challenge. we'll see if i can make it (tapi rasanya tak akan jadi 30 days direct nie. errrr):-

Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – What makes you different from everyone else?
Day 6 – A song to match your mood.
Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 8 – A picture of your favourite memory
Day 9 – Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 10 – A photo of the item you last purchased.
Day 11 – 5 facts about you.
Day 12 – A photo of something that makes you happy.
Day 13 – What kind of person attracts you?
Day 14 – Who are you?
Day 15 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 16 – Something you don’t leave the house without.
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – A picture of something you want to do before you die
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of your favorite place to eat.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – Your dream wedding.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Short term goals for this month and why
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – A picture of your favourite band or artist
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days

banyakkkkkkk~~

ok, stop writing about those things. arini jumaat. means rehat tengahari panjang. 3jam. memula plan nak turun putrajaya after lunch. aku nak melantak rotiboy, intan pula nak melantak aunty anne. ktorg habis makan dalam pukul 140, then nak pergi toilet, nak cuci tangan. sampai je kat pintu depan before lif area, d'oh!! pintu terkunci! remember i said this place need a pass to access into? nah! nie la dia. gara gara pintu dah terkunci, pass tak dak, maka ktorg pun tak boleh nak keluar. cuci tangan kat pantri pakai air mineral la ktorg. *muka sedih*

and also, our another 2 hours lunch time, we spend it in the meeting room je. no rotiboy, no aunty anne and definitely no alamanda.. pfffft~

notabersepah:
.. nothing special happen today..


♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

2 comments:

NOOR FATIN said...

aku xbuat lagi yang 30 hari tu. haha nanti la. tak rajin :P

►içéq◄ said...

fatin;
sama la, malas lagi nk buat nie.. ekekeke~

Related Posts with Thumbnails