Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, June 7, 2009

=sy yg mnjwb tag=

1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
+xnk la..kang umah asik kne rompak plak..huhu..=_=
2. kalau anda jadi orang yang terseksi di dunia?
+nice gak..ske jer seksi2 nie..p klo nk jln2 tepi parit,ssh gak..tkot la org tgk,mst cam nk baham org jer..xmo2~~
3. kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
+never..stkt nk buktikn cinta, xyah la..wat ssh jer tggu lif nk nek tingkt 100..huh~
4. kalau orang kata blog awak teruk nak mampus?
+terkejut kot..then wat bodo..
5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
+shud be fine..klo guy tu nice n sedap mata nie tgk,xkisah..
6. kalau tiada lagi hari esok?
+never tot of dat..myb keep praying for my family..
7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
+toleh tpt len n dont talk to him/her..
8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
+not interested...
9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
+pls dont do this ..='(..*xske la solan camni*
10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
+artis?..xminat spe2 la..jap2,pk dlu..ermmm..nk lee jun ki kot..he's so pretty,ahakz~~
11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
+xnak la..bunuh2 org nie x elok tok mental..
12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
+senyum jer..*xtau nk respon cmne*
13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
+omg..
14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
+klo dh die syg org len, i'll let him go..tp klo other gal yg gila kt die and he's not..i'll never do dat..
15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
+ermm..sshnya solan nie...nk dekan jer kot tok spjg dok ukm nie..ngeh2..
16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
+xnak la...kawen ngn bangsa sndiri is better..sng nk communicate..alalala~~
17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
+i'll cry like a river..huhu
18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
+suka hati dorg la..bia smpai termuntah2 xpuas hati..agagaga~~tp seeloknyer nk mengelak dari org camnie..
19. mengenai orang yang tag kamu ini;
+ariz nie..ermm..nice guy, salu gak igt kt kite nie..hehe..tp kesibukan jd fake csi nie watkn kite jrg contact die..sowie la ekk..=_=
20. saya tag mereka pula.
+mls la nk tag org..xpe la kn..alalalalal~~
nota bersepah:senanyer mls nk wat bnde2 camni n sgt byk yg org tag p sy xwat..huhu..maap la, tp sy sgt mls nk bwat..nie pn ariz dh tnyer aritu, tp yg nie mmg xpasan pn die tag..hehe
fakta:rindu dia lagi
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

11 comments:

biELa said...

kasi aku 1 butterfly ko yg glitter2 tuu

cantik laa

hehehe

*lari tajuk, jangan marah*

ariz azali said...

hahahaha,
tq lin...
for da answer no 19

~iceq~ said...

biela..ko nk ker..bg kt ym bole??..

ariz..hehe..ur very welcm...

Dee said...

aku rase, ni first tag ko iceq...
pergh, aku nye tagged tanak lak jawab...
majok arr mcm nie...

~iceq~ said...

alaalala..nnt aku bwat yer...
hhuhu

noor fatin said...

aiyookk..hahahah..
ape2 pon aku nak rama2 tu jugak!!

~iceq~ said...

haha..meh mtk kt ym klo nk..=P

jue nita said...

oho..
nsb baik iceq tak tagged org kn..

~iceq~ said...

ngeh2..mls nk tag arr..alalal~~~

Dee said...

huhu... msti ko bngang jee jawap tagged nie... ehe...

~iceq~ said...

hehe..bengang tu xde la..

Related Posts with Thumbnails