Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, April 29, 2012

Tweet tweet.


Saw this tweet last night.

Satu je soalan aku; 
Adakah menyokong tuntutan pilihanraya adil (baca: Bersih) dikira sebagai membelakangkan kerajaan?

*Bukan meminta untuk menyokong atau membantah, cuma meminta untuk berfikir.


♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

2 comments:

#ciksuzlin said...

tp..duit kerajaan tu sebenarnya duit rakyat, duit tajaan tu duit rakyat. Bukan duit kerajaan (>_____<) just saying~ tak sokong mana-mana pun. huhuhu.

►içéq◄ said...

lin:
org yg tweet ni, maybe dia xterfikirkan benda tu sebelum tweet. atau dia mmg xbayar tax so dia rasa semua yg kerajaan bagi sememangnya kerajaan punya.. (?)

Related Posts with Thumbnails