Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, April 13, 2012

Heavy fever


Fuhh~! Fuhh~! Fuhh~!

Dah lama kan tak update blog ni. Phew, habuk pun dah berketul ketul.

Cerita tipu..

Aku sebenarnya in heavy fever mode. 2 hari dah. Demam kali ni berbeza dengan demam yang pernah aku rasa. Kali  ni, badan asyik rasa sakit sakit. Sakit yang macam lenguh lenguh tahap Gunung Everest. Kalau takat panas gila tu, normal la.

Dah lupa bila last demam. 

Aku tak pergi klinik pun kalau itu yang menjadi persoalan korg. Ambil panadol je. Ambil panadol 2 biji, tidur. Bangun tidur, rasa lega. Panas hilang, sakit badan ada la sikit sikit. Tapi few hours later, panas tu datang balik.

Sepatutnya aku kena telan lagi panadol tapi bekalan tak mencukupi. 

Kalau ikutkan hati, aku nak baring jeeeee atas katil. Tapi seseorang berpesan, jangan asyik tidur je, nanti lagi sakit. Jadinya, aku pun gagahkan diri untuk bangun.

Buka FB, jenguk kejap kejap Twitter. Dan tak lupa cari info untuk projek Pathology. Minggu depan nak present dah. Koff! Koff! Koff!

Badan sebenarnya rasa panas, tapi bila kena angin kipas rasa sejuk pula.

Tarik selimut, tutup 1 badan.

Bosan asyik pandang FB/Twitter, so update blog je la.

Dah tak tahu nak cerita apa lagi. Otak tengah keras. Oh, by the way, aku baru balik dari program kat Redang. Ingat nak update yang tu, tapi mood tengah melayang layang pula. Plus gambar aku dengan anak penyu angkat aku tak dapat lagi. ><

*Mohon dikembalikan kesihatan yang baik.


♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

1 comment:

NOOR FATIN said...

aku pn xsihat skrg, wuu ko amik la ubat kat hspital. cepat baik sikit, jgn biar sgt tau, nnti melarat, kuatkan smgt k. :)

smg cepat smbuh!

takecare syg :)

Related Posts with Thumbnails