Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Monday, September 27, 2010

korang tak paham!




sebenarnya xtau nak tulis apa..tapi dari td dok buka page new post nie

something happened malam nie, gurau2 jgak tapi bila dah over-limited
siapa suka..so,aku ambik jalan diam diri

silent is my favourite

dulu aku ada buat puisi,and yerp it's about him..my bestie
aku harapkan dorg paham,tapi dorg xpaham

"i want to keep us bestie forever when then i realise im gonna lose you..thnx,myb it's my fault.."

aku harapkan kita bersahabat bukan bercinta
sebab aku nak family aku kenal kau as my best friend
aku nak family aku terima kau sebagaimana mereka terima kawan2 aku
tanpa perlu family aku risau atau halang kita berkawan
aku xsuka bila family aku warning aku pasal cinta2 nie
macam dorg warning bila dapat tahu aku rapat dengan bdak t'ganu tu
sedangkan time tu sebenarnya memang aku kapel dengan dia
tp aku tipu kata bdak t'ganu tu kawan je

warm hand that hold trust,thats you
*incik google punya*

memang betul aku perlukan kawan,perlukan teman
dan cinta pun penting
tapi buat masa sekarang aku xperlukan cinta 
kalau cinta tu xmembantu aku nak naikkan pointer aku yg drop tu
kalau betul pun dia suka aku,biar masa yang tentukan
kalau dia just anggap aku kawan je pun,biar masa jgak yang tentukan
tapi terus terang aku cakap
xkisah siapa pun org tu,asal mana pun dia,kisah keturunan yang apa pun dia
kalau dia boleh buatkan family aku kata 'ok'
aku akan terima dia 
as a husband..bukan bf..

cantek la dress nie..aku nak blh?
*incik google punya*

dan,
andai suatu hari nanti..hubungan tu more than a friend
anggap itu jodoh
jodoh kan xkemana..

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

8 comments:

biELa said...

aku tak tahu sama ada aku perlu minta maaf ke tak. sebab aku tahu, aku akan buat buat macam ni again and again. punca semua dari aku..

i know what you feel. yup, suffer in silence is the best way. so, jangan lama sangat2. aku can't hold the gedikness with you!!!

heee~

and the more i say sorry, is the more i would do it again.

wen said...

aku tau lin..aritu aku maen2 je..sorry klau maen2 aku hurt u badly..yeah..cnte2 mmg akn jd sgt stupid klau pointer jatuh.stakat nie,dlm group aku plg respecu kau.sbb aku rase kau plg hebat,plg pndai..prove me i am right all the way..fokus study..itu perlu dlm idup kau.bf xpenting..lbh2 lg klau de bf yg akn menjahanamkn mase dpn kau..jgn rosakkn mase dpn sbb org lain..sadeline vateria,kau ttp yg terbaik bg aku..maafkn aku sbb provoke kau dlu..tp aku rase aku dh stop kn sbrg provokasi.aku harap kau happy..
Wen

☻UsaGi NaNa☻ said...

lin..i'm sorry psl joke tuh sume..
its just a joke..sori coz joke tuh menyakitkn ht ko..dan ak taw joke yg terlampau leh wat kite skt ht..

coz ak pnh kena..dan ak wat kptsn "lantak korg nk pk ape n ckp ape..yg perlu taw kedudukan ak dgn die hnye ak dgn die tuh pon da ckup."

btl x ko akn ckp cmtuh??

ak mntk maap ek..
jgn la mjuk lme sgt..

dan kalo btl u r mean to be with him..i'm sure ko akn gtau kmi kn...dan kmi wait2 la mne yg ptt..hihi...

ak x pnh syak sgke pon..juz..sje guro2..hihi...

btl ckp wen..ak always respect ko..ko pndai..ak tau ko leh wat..jgn bg sape2 kondem ko...

syg ko..

nana

kertasgraf said...

saya tahu...

►içéq◄ said...

it's ok..im fine..just sentap sket ngn sumthing bila benda nie jadi..bukan 100% disebabkan korg n dorg..=)

syg korg jugak..we're fren kan..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

just being curious of everythings..
almaklum la lme xjmpe korg n join korg b'gosip ngumpat skandal n watsoeva..
hehehehe
sori klau t'lbih curious..heee~

♥farra♥ said...

b'kwn bia beribu.. b'cinta bia 1.. =)

►içéq◄ said...

fadh:
haha..xpe la..pasni leh la update salu ea..:P

farra:
yerp..=)

Related Posts with Thumbnails