Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Thursday, September 2, 2010

agreement doublecheese burger

*sweet warning: entri ini hanya entri merapu..tiada info berguna,tips,petua,nasihat,kata2 dorongan diselitkan dalam entri ini..

love greeting!

ini adalah entri di tengah malam atau lebih sedap dikatakan pagi buta..tadi pergi mcd pkns..bila fikir2,dah lama xlepak mcd malam2..sejuk yang mengasyikan!..

before merempit ke mcd,lebih kurang 3jam sebelum masa bertolak..me and mak ikan huhahuha kt fb,kata nak g mcd..bila anak2 itik nampak status tu,dorang pun mengomen kata nak jugak..tapi ada sorang nie,dia kata nak doublecheese burger..and dia ada bf yang boleh tahan hensem..dari 1st year lagi plan nak ngorat bf dia,tapi bf dia xlayan..dulu pernah send msg kt bf tu "hai awak,nak ngorat boleh?",dia just reply "hah?"..saya mmg xlayak dipanggil playgirl..FAIL!..mungkin saya patut pakai hp saya sendiri masa send msg tu kot,baru la bf tu nak layan..mistake,mistake..oh,berbalik pada cerita mcd..untuk doublecheese burger tersebut,saya kata kat mama meow,"saya nak incik H sebagai deposit..XDD"..dan mama meow reply.."boleh saya bayar pakai incik H?".. :O..saya berbesar hati membaca..[click gamba untuk tumbesaran max]


shida hutang sy doublecheese 1


 agak hodoh di situ..xreti edit gmba..

selepas berdiskusi dalam fb, persetujuan dicapai..mungkin orang kata,jahatnya awak ambik bf kawan..well,apa guna kawan kalau x dipalat?!..sebelum orang palat kita,mari kita palat orang dulu..so that,orang tu ada reason nak palat kita..ok,itu adalah ajaran sesat sebenarnya..maafkan beliau sebab merosakkan otak suci pembaca..xbaik palat2 orang =_="

bf berasa kesal sebab dia hanya berharga 1 doublecheese berger and it is ala carte!..kalau ambik set large,mungkin berbaloi..tapi doublecheese sangat sedap..my fav..fav dorang jugak..kenapa dorang nie suka tiru saya?..so persoalannya di sini, adakah bf mama meow sedap?..XD..
*drooling to dead!! <====ini untuk doublecheese yg sedap itu ye*

kiranya,kita boleh melambangkan/imagine[??]pasangan kita dengan makanan.. sedap, manis, pedas, masam, pahit, masin, menawan..menawan?,kedengaran agak pelik di situ.. agak2 bf saya nanti apa ea?..saya pernah ada yang manis,umppp..memang manis macam aspartam,bila manis tu  yang susah nak lupa..kan?kan?..incik bff saya pula sedap! macam doublecheese itu*rindu!!..makan awak,ngap!ngap!..actually it's his prefume i like, xrugi saya suruh awak pilih prefume tu..mesti korang fikir lain kn,ewwwww...lagi sorang, incik crush saya yang menawan..lebih kurang macam hiasan kek kawen yang menawan, i think decorated is preferable la....macam tu la dia, he's pretty and ada manisnya di pandangan mata dan halwa telinga..*sengih* rasa yang lain tu,korang fikir sendiri la..malas nak bagi contoh..nampak macam bersifat otak kuning je nanti..hoh!

maka dengan ini, saya telah berjaya mengambil incik H dari mama meow..tapi masalahnya mana paper agreement kita?????..(o.O
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

4 comments:

.: Cik Lynot :. said...

haha..

i like~~

incik H tlh mgalami kepusingan kepalalaan akibat tidak dapat menerima double cheese bege itu nyummy~~~~...^.^

►içéq◄ said...

lynot:
haha..kesian dia..tiba2 jd brg gadaian..XD

☻UsaGi NaNa☻ said...

hahaha...nice..boleh kah aku wat cmtuh gak??

►içéq◄ said...

nana:
gadaikan bf???
haha..boleh kalau bf awak sudi digadaikan..XD

Related Posts with Thumbnails