Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Monday, September 20, 2010

the last message


fyi..ini bukanlah puisi or karangan sendiri..tapi gabungan lirik2 lagu dari list Plain White T's..
1st berminat dengar lagu PWT's nie secara serius is lepas dengar A lonely September.. tukang memperkenalkan lagu ni adalah cik sengal..*ngee* dia letak lagu nie dalam blog dia,x ingat lak entri apa.. kebetulan masa tu ngah kecewa ngan some1*chewah!*..konon2nya..incik crush yang sedap xnak kat saya, and lirik dalam lagu tu memang fit like lock and key dengan apa yang saya rasa.. lepas lagu nie, cik sengal introduce lak lagu Write Me a Song..lagi sekali, wa tersentap beb! lirik dalam tu ada la mimik sikit dengan apa yang dah berlaku.. then, bermula lah episode mendownload lagu2 PWT's..dengar punya dengar..DMAN!..kenapa semua lagu nie ada sangkut paut dengan hidup yang pacal nie..hoh! maka dengan ini tercipta la gabungan lirik2 di atas.. and dari lirik tersebut gak la, dapat gelaran 'favourite face' kat incik crush.. saya suka tengok muka dia walaupun xsehandsome mana..*sengih*
now, i can say this is my last message for you.. semoga masing2 bahagia ngan jalan hidup masing2..^_^ .. benda nie dah lama sebenarnya terbuat tapi baru sekarang masuk blog..before nie letak dalam notes kat fb.. takot hilang, yela one of kenangan masa in crazy mode dengan some1..huuu!

nota bersepah:
..otak kering dengan elektrokimia..
..n as usual,hati gatal nk update blog when exam is around the corner..dang!

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

5 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

lin..ko tgh duka ke??

►içéq◄ said...

nana:
ehh..xda la..entri nie xbermaksud pape pn..just kenangan lama..heee~~

aBIL said...

good for you syg.. hope ceria2 selalu...

kenangan bersama seseorang itu yg paling terindah dlm hidup..even if you hate that someone, kenangan itu adalah yg paling bermakna dlm hidup dan experience yg terbaik utk kita hadapi hari2 seterusnya..

hope you will hepy ok..jgn sedih2..

g study!! heee =)

Balqis Riza said...

oh babe..the cik sengal is me..LOL..
betul ke aku bertanggungjawab buat ko suke sume lagu tu?
hehehe..
aku dpt tau lagu tu pon, aku lupe mcm mana..humm mybe ada satu hari aku bosan lalu dgr youtube lagu PWT's kot..tbe2 lagu2 tu jd stuck kt kepala aku..hihi

anyway thx sbb link kan aku kt sini..didnt know aku bwk pengaruh yg kuat kt ko..ngahaha :D

love u babe..

►içéq◄ said...

abil:
dont worry..ok dah skg..hehe..awak pn jgn sedih2 ag tau..kena gembira jgak,life is to be enjoyed..
hehe..study2..

balqis:
haha..yela,kan dari ko aku tau lagu tu dulu..
agak la memberi pengaruh..lagu 21guns pn aku jd suka sbb ko..XD
love u too dear..

Related Posts with Thumbnails