Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, June 11, 2010

..tag from niya..

korang perlu ada semasa menjawab tag ini ialah :
1 : kamera. apa saja kamera.okayh..
2.beg yang korang selalu bawak ke hulu hilir. beg bagasi pun boleh kot. tapi kalau keluar makan, bawak beg tu ke? err
3.sedikit info tentang barang2 dalam beg tu.

MISI SELONGKAR SUDAH BERMULAAA!!

1. pic penuh beg yang korang selalu bawak.
(bawah pic sertakan jenama, kegunaan dan riwayat khidmat beg itu)

2. pandangan dekat handbag itu....
[alang2,letak je pandangan dekat]


jenama x igt
riwayat xsampai setahun lagi
nie beg fav..klo kt ukm,mmg pakai beg nie for jalan2 n ada gak 1 lagi beg,tp xda gamba dia la..huhu
suka pakai nie sebab space dia besar
klo g tgk wayang,wajip pakai nie,leh sumbat jaket or selendang
almaklum la,xtahan sejuk..heh~


jenama girls
riwayat..2tahun lebih..beli masa kat kmj dulu
yg nie untuk jalan2 gak,tp khas klo balik sarawak
sebab xbawak beg nie balik ukm
so kiranya kalau balik sarawak,xyah la bawak beg jalan
tp space beg nie kecik,xleh sumbat jaket/selendang klo dah masuk barang2 lain
suka pakai sebab match ngn apa2 kaler baju


jenama bear
[xda jenama actually,main hentam ja..:P]
riwayat..baru setahun..
beg nie khas untuk pegi class or untuk bawak lappy
so kalau balik sarawak,mmg bawak beg nie sumbat lappy
suka pakai nie g class,sebab jenis sandang
beg nie lebih kurang cam beg salma..cam kembar lak..heh~
beg nie pn cam tahan,jenis kain..


jenama xtau
riwayat..br 6bulan kot
nie lak beg pelbagai guna..tapi salu pakai masa study week sebab study kt cafe,sumbat buku n notes
dalam nie boleh muat lappy gak
n ada byk compartment,tu yg penting
beg nie jarang pakai,sbb dah ada beg kuliah kt atas
tp kalau g bermalam kat mana2,beg nie function dia untuk simpan barang2 kecik
contoh,makeup,toiletries etc

3. Isi2 dalam beg :


nie antara common stuff dalam beg:
purse
compact powder
[bawak gak walaupun jarang pakai sebab alergik]
celak
eye shadow
blusher
makeup brush
minyak angin
cermin/sikat
lipstick/lipbam
cotton bud/tissue
vaseline
sunglasses
[nie kalau kuar sorg2 br bawak]
hair clip
pen
satinizer
handphone
camera
earphone
selendang
[bawak klo g dewan kuliah yg sejuk or ada class kt kl]



sekian saja..entry menyelongkar beg...saya nak selongkar beg mereka2 ini pulak....
..lina mohd..
..syira razi..
..adila..
..intan shafiqa..
..nurul izni..

sila buat tau..*wink*
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

5 comments:

cambesje said...

sy bukan suka sgt pkai beg pown~~ haha~~

►içéq◄ said...

syira:
awak tipu~!!!!!!!
:P

intan shafiqa said...

hahaha...beg ak da byk xd..cmne??

►içéq◄ said...

intan:
err..letak la mana yg ada..:P
hehe~

.: Cik Lynot :. said...

haha..
saya bru sedar awak soh sy selongkar beg sy..hihi

Related Posts with Thumbnails