Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Thursday, June 17, 2010

Contest Bergaya dengan Baju


cetaktampal yang penuh bergaya...


Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......


TARIKH TUTUP 3 JULAI 2010

contest nie ditaja ngan penuh fabolous oleh cik candy
 
and now,posing xmaut yang bertuah...jeng2..
 
 

gamba posing ala2 ayu..gamba nie berdua..so perlu dicrop..almaklum la,xreti posing sorg2..

*oh ya,nak join sila click nama empunya contest kat atas or banner kat sebelah kanan k..*wink*
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

6 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

dear..nice la pix ko..snteq sgt2...huhuhu~

►içéq◄ said...

nana:
thnx babe..nie br pas dinner kt hotel senanye..hee~

zac zirwan said...

terpukau sebentar dgn gambar tuh..

►içéq◄ said...

abg zac:
errr..terpukau?..heh~

NOOR FATIN said...

gudluck!
lawa sgt

►içéq◄ said...

fatin:
thnx babe..=)

Related Posts with Thumbnails