Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Wednesday, June 23, 2010

contest:mata menawan


nama contest ni contest mata menawan

syarat-syarat penyertaan :)
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah
pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)
...................................................................................
okay..cetaktampal di atas adalah berkenaan contest..untuk keterangan lanjut boleh click pada link blog beliau di atas atau di banner contest di sebelah kanan..=)
beliau yang menganjurkan contest yang sy rasa amat comey nie adalah bernama nur fatin fatihah..contest nie secomel tuannya juga..xcaya?..xyah g blog beliau pn dah tau,tgk je kat banner..hoho~
 
sekarang gambar yang dipertaruhkan atas pertolongan cik referral sy,nana sebab sy rambang mata tgk gambar sendiri sebab sy ada banyak gambar pasal mata and my referral lak telah memilih gambar di bawah..tadaaa~~
 

next blogger2 bermata cantek yang sy nak tag are..
1.abil
2.lynna

^__^

nota bersepah:
..sy kurang sehat..
..thnx buat nana sbb tlg pilihkan gamba..heee~

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

4 comments:

NOOR FATIN said...

tergoda i~ hehehehe :P

►içéq◄ said...

fatin:
wah!!
haha..tambah lagi sorg tergoda..XD

☻UsaGi NaNa☻ said...

haha...ske ak tgk pic nih..nice...x sia2 aku pilih kn..huhhu....

►içéq◄ said...

nana:
yezzaaaa~~
thnx tau..heeee~~;D

Related Posts with Thumbnails