Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Thursday, February 25, 2010

..kosong..


cerita 1:
..everything is like a damn shit..
.............................................................

cerita 2:
..mohon maaf untuk saudari NURUL IZNI HALID..im trying to be honest,mahukan yang terbaik agar kita sama2 boleh menjadi kawan yang baik untuk sesama kita..if you cant accept cara teguran itu,then im truly sorry..saya kurang fasih nak menegur orang tp saya dah xsanggup bercakap belakang dan mendengar org bercakap belakang..
dan lagi,perubahan itu mmg perlu dari hati sendiri bukannya org lain..tapi people around adalah starting point kenapa kita nak berubah..xmahu berubah dengan alasan 'ini adalah aku' is alil' bit selfish,sounded you dont love your friends and your ego is more important than anything else..

**aku akan remove your name if you ask me to..and i know it's sangat2 public to write thing like this..blog is my way to express things..i'll take out your name,not the whole post..because i take this as a reminder to myself..but if you want the whole thing,i wont mind..and aku masih stick with my words,aku xkan tinggalkan kau kalau kau still perlukan aku..sila jangan jadikan hal PD tu as a reason memutuskan persahabatan yang dah mencecah usia 2tahun..
and lastly,i am sorry for this post written..

*cerita 1 xda kaitan ngan cerita 2..harap maklum..

nota bersepah:
..makin xmengerti ngan hidup dan hati..
..sy sedang merepek,sila abaikan di cerita 1..

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

4 comments:

cemomoi said...

ee.. jumpa dan bercakap dari ke hati barangkali lebih berkesan walaupun kekadang tempias dia lebih kuat dari topan... apa pon moga baik le kesudahannya

~iceq~ said...

cemomoi:
huhu..mahu juga bercakap dari hati ke hati tp khuatir ia jadi payah..dengan air mata n reaksi muka yg pelbagai..
tambah lagi kalau hati tu keras..susah nk selam hati org..sy pula jenis xreti nk outspoken,xboleh lihat muka org yg berkecil hati..hanya mampu buat ini jer..kwn yg truk kn sy..huhu

but,thanx..sgt berharap juga everything will be fine..

NOOR FATIN said...

iceq..tabah la ye..
sabar byk2..
kita xleh baca ati orang lain..
doa byk2..


sy tetap bsama awk :)

~iceq~ said...

fatin:
thanx babe!
huhu..tu la,hati org mmg susah nk tgk..
tp skg nie dah ok la..after slowtalk tu,things are better..

*sy pn begitu juga untuk awk..:D

Related Posts with Thumbnails