Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Thursday, March 31, 2011

perbualan.


di dalam kereta di suatu tengahari yang hening dan nyaman:

co-pilot yg hensem: lin, aku lupa nak pakai seat belt la. (selepas hampir separuh perjalanan)
BGP: oish! pakai-pakai. ko nie blablabla..
co-pilot yg hensem: tapi.. ko pun xpakai gak.
BGP: erk?! #$^^*$#@

dalam bilik yang sedap untuk tidur:

BGP: salma, lapar laaaaaaa *muka sedih* jom kuar makan.
ex-sayang: laaaa, g la makan.
skandal ex: tu megi separuh xmasak lagi (tunjuk bungkus megi tergantung kat softboard yang tinggal separuh)
BGP: alaaaa, mesti dah lemau.
skandal ex: #&*#@!. tapi.. kalau dah masak nanti, hilang la kan lemau dia. 
BGP: @%##$&#!!& 

*sebenarnya nak bercerita pasal bulan februari & mac yang penuh kegilaan nie. tapi idea xdak plus, otak asyik fikir assignment & final. so nak berfikir balik apa yang terjadi sepanjang those 2months pun terkial2, sampai malas dah nak berfikir. baik fikir lecture note yang bersepah nie. 

triple cheese burger: nampak cam sedap kan? im drooling dah nie!

notabersepah:
..lepaskan..



♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

2 comments:

NOOR FATIN said...

nanti balik kulim, nak makan mcd byk2! hehehe

►içéq◄ said...

fatin:
hahaha.. aku lak tggu duit.. dh dpt duit br mkn mcd puas2!!! XDDD

Related Posts with Thumbnails