Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, January 17, 2010

..nothing..

hai people..

actually,i dont have anything good to share today..just this time, dalam post nie sy nak buat 1 luahan hati..so people,be aware la ye..it might bore you,so you may not read it if you dont want to..

nak mula cerita nie..
recently,something happen in my diary..satu2nya guy yang sy rapat akhirnya berkenan dengan a cute pretty girl..of course la im happy for him..tapi deep inside me,actually im cyring out..because i know,he'll leave me..wont be there for me when i need some1..wont listen to me when im in pain..i didnt cry but it really hurts me..losing a closed friend is really a heartache..
dulu2 we always contact each other..kalau x ym,we texted..everything that happens in my day,memang gtau dia..when im sad,he told me not to..dia salu cakap,
'jangan layan sangat hati tu'
kadang2 memang rasa nak ketuk jer,tapi ada betul gak kata dia..sometimes,rasa hati tu perlu dibuat bodoh..barulah hidup nie tenang sikit..lepas tu,dia akan mula ngan lawak sengal dia..which makes me laugh and forget the pain before..and frankly,i miss it..rindu sangat masa hidup nie ada seorang kawan lelaki yang we can lend on..tapi apa boleh buat la kan,orang dah bahagia ngan hidup dorg,xkan nak kacau daun pula..

bukan la nak cakap kawan perempuan nie xleh lend on..it's just a lil bit different tau..kawan perempuan that i have now are all precious to me,susah senang kami bersama..i dont even dare to think the day we'll apart,betapa hati nie sayang yang amat ngan dorg..it's just because,he's the only kawan lelaki yang sy pernah rapat..so terasa la sikit kan kalau tiba2 dia hilang..

sekarang nie hidup dah kembali ke track yang asal..with only kawan perempuan,no more kawan lelaki..yang rapat la i mean..no more pendapat from pihak lelaki,just girls..ye la,kalau nak tau pandangan lelaki,memang tanya dia..pastu buat bandingan,between girls' and a boy's opinion..
bila difikirkan balik,memang sedih..hidup rasa sunyi sikit..nape sunyi?..meh sy cite ye nape sunyi..

kalau dengan dia,we texted..almaklum la,jauh kan kl-bangi..bosan2,message dia,xpun dia message..tapi kalau dengan kawan perempuan,xkan nak text juga..gila apa,duduk pun 1 kolej,1 blok,1 aras lagi tu..so kalau bosan2,jalan je la bilik dorg..sekarang nie,ada juga la jalan2 bilik dorg tapi xkan hari2 nak jalan bilik orang..tambah2 lagi sy nie pemalas orangnya..now,can you see,why i felt the lonely??..
*papepun,as a friend kita doakan mereka berbahagia je la..and thanx for your time sbb sudi baca luahan ini..

nota bersepah:
mood arini berlari2 anak..nak buat tutor pn sedikit malas..*sigh*

fakta:
sy rindu dalam bahagia..
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

8 comments:

little izni said...

maseh ttg die lagi?
ala lin..lek arr..
bkn xleh idup pon tnpa die kan..
huhu~
chill k..

~iceq~ said...

izni:
mmg bole hidup..tp kesedihan ttp ad sbb dia adalah kawan..
anyway,thnx..dont worry k..im just fine~

little izni said...

ermm..mmg la kan~
tpi xpe..ramai lagi yg leh wat kwn..
one day msti dtg blik moment2 indah tu..bg die mase sesuaikan situation die skg k..huhu~

~iceq~ said...

izni:
ntah la..aku xrse aku leh layan org lain cam aku layan dier..ye la org sengal camtu bkn sng nk carik..hak2~
:P

little izni said...

hoho...begitu~
indahkan idup ko setelah mengenali die..
make..ucapkan time kaseh kat ak sbb knalkan die..haha..;p

~iceq~ said...

haha..mst la thnx tu tuk ko sbb knlkn ktorg..XD

Balqis Riza said...

hehee..
i pon rasa cmni masa haikal kapel dgn fiqie dulu..
cm sdh kot takot nnt frenship berubah..hehe
n thx kt fiqie sbb sgt baik n cool me n haikal kwn..
n of coz, i jg my boundaries..

cmni2..kne igt..die kwn..yes kita syg dia tp die kwn..kalau taknak sgt kehilangan dia utk pompn len, bek kapel je ngn die kan? huhu

so, sbg kwn, kite harap je yg terbaik..
n kalau betol ko ckp kwn ko tu seorg yg baik, die takkan tglkan kwn utk pompn..evn kwn die pompn..
cm haikal still bff ngn aku even die dh kapel..
u know..frenship n love-ship sama valuable..
only smart people will treasure it..
so, lets hope kwn u tu, sorg yg smart =)

~iceq~ said...

bal:
then u're lucky sbb org tu fiqi..
klo tgk gal kwn aku tu,cam baek la..aku xjmpe die ag..katenyer nk bawak aku g jmpe gal die tu,tp xde lak dgr bunyi2 skg nie..huhu~
die mmg baek bla berkawan nie,tp aku ad gak dgr..die jenis lupa kawan klo dah ad gal..tp aku xtau la sejauh mne btlnye..but now i think it's almost 100% true..=_+

Related Posts with Thumbnails