Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, January 24, 2010

gathering kali kelima..


hai people..

ehem2..so arini,i wanna share about 1 gathering i attended last saturday[semalam la kn..ngee]
*gambar adalah sumber dari ariz

supposely kumpul at 11am..tp saya lak lambat,at 1st kena tunggu syira..tapi syira lak last minit cancel,x pergi sebab penat main handball pagi tu..hehe,xpe2..i can go by myself..independent girl katakan..:P

kali nie,ramai juga la yang datang..overall is 12,compare ngan yang lepas..paling ramai 9 org which is our 1st gathering a year ago..lama rupanye ktorg dah kenal,haha..

so,jumpa kat times square dulu..dorg yang datang awal2 main bowling..me,only arrive when they're having their lunch..weee,lapar tapi blotting..terseksa la blotting nie,aiyaaa~
lepas lunch,pergi bb..took lotsss..i means sgt2 lots ok..of photos..rasa cam dah jadi model pun ada gak..haha..then move to pavillion..tapi pavi nie posing depan dia je la..nak masuk dah xsempat..kui2~
then,pergi lot10 pula..ieta nak cari baju..me too,nak shopping sket..ngee~
xjumpa baju kat lot10,balik lagi kat times..kali nie pusing2 times pula..sempat la sambar 1 beg n 1 baju..haha
lastly,lepak kat kfc..isi perut baru balik..ambik monorel ke kl sentral,jumpa balik muz n zaf makan kat rasamas..lepak lak kejap..then,baru la balik ukm ngan ktm..

walaupun just jalan2,ambik gamba..but everything is so fun,sangat meriah..everybody is great,sengal n sporting..ngeh~
so after this,hopefully can hang out again la ye..and keep in touch..^^v
rasanya antara semua gathering,yang kali nie adalah yang sangat penat..=_+
kaki sakit..1st sbb jalan2 je..2nd sebab dari imbi ke kl sentral,berdiri.duduk pun kejap je,i think 1 or 2 stesen nak sampai baru ada seat..then,dari kl sentral nak ke ukm lak,pun kena diri..sampai kat kajang baru ada seat..kalau pakai shoe,fine la kan..but im wearing heels..nasib baik x pakai yang 4 inci,just pakai yang 2 inci jer..tapi sakit dia,>.<..so sampai2 memang rasa penat juga la..huhu~
oh,lupa lak 1 lagi cerita..as you know la kan,here we had buses that pick us at ktm then pusing2 1 ukm..means lalu semua kolej la..so,im with leman which supposely drop at kbh terlepas bus stop kbh sebab 1)leman leka ngan kawan dia sampai xperasan dah sampai depan khb..2) n me,pun xprasan dah nak sampai PK..sebab malam kan,so penglihatan nie mereng sikit..huhu..PK or nama panjang dia,Pusat Kesihatan nie depan kbh..berwarna biru,so kalau nak datang kbh..sila notice this blue color building 1st ok..then,ktorg pun terpaksa la drop depan KTAM..jalan kaki dalam 10 minit,dahla kaki sakit..memang memerlukan ketahanan jiwa yang tinggi..huhu..papepun,we arrived kbh safely..heee~~
nota bersepah:
sangat2 best..dan penat..hehe~
actually,gambar banyak yang dikatakan itu ada kat fb,dalam simpanan ariz..so nk tgk g la jenguk..XD
fakta:
arini g salon..lama xjejak kaki masuk ke bilik rambut ini..huhu
lama sgt kne dryer sampai rambut pun macam kne straigthen..=_+
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

11 comments:

nas aliff said...

hype line..

neh link bru aku..
hehehe

~iceq~ said...

nas:
akhirnya..ko kembali berblogging la ea?~
rindu r kt ko..huhu..

cambesje said...

sori la lin.. cancel plan tu lmbt2.. sbb klu pk times tu jauh.. n sakit kaki plak tu.. sbb klu nk urut, syira kena urut sendiri.. memndgkan klu ikot pown mst mmg 4sure tercabutlah kaki awal2 tu...

*perlukan ketahanan kaki yg kuat utk ke times, pavi, bb tu* huhu

kertasgraf said...

ayok!! lin da majok ngan syira.. tatau... hahah XD

~iceq~ said...

syira:
xpe la..huhu~~

apiq:
haha..xmajuk la..XD

Dee said...

gathering kali ni, pnoh ngan sesi fotografi jee... haha..
next gathering kat genting lak.. huhu~

*jgn bagi ariz bawak camera pas ni... kompom tak begerak~*

~iceq~ said...

dee:
haha,tau xpe..cam model magazine dah kita nie..
tp sbb ambk gamba tu yg wat gath jd best..heee~

LeMaNtO said...

aahahaa..sori lin..t'lps pndng KBH tu..aq mmg da aim awl2 nk smpai kolej..kwn aq tu lak dtg sblh mau berborak..ahaha..yeah...aq hepi bergmbar gath kali ini..huhu

~iceq~ said...

leman:
xpe2..haha..aku pn dah lepas bus stop br prasan dah dpn kbh..>.^

NOOR FATIN said...

iceq!
rndu kamoo
rndu smuaa
rndu azizi :p

bila ntah nak dpt loan
kalau dapat je aku ngan faiq nak g kl..
nak jumpa korang gak..wuuu

~iceq~ said...

fatin:
windu ko juga!!!!!
huhu..
try ur best la tuk dtg..tp jgn sampai memudaratkan diri lak..huhu..
nnt klo ko dtg,kita wat girl's day out ea..hehe..tp faiq ko mne ko nk campak lak pastu..ekeke~~

Related Posts with Thumbnails