Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Wednesday, November 3, 2010

terkejut dan menangis..

bangun arini jam 830 pagi..oh,awal bukan?..mana x awal, 1st plan nak g dating..

and seperti biasa, ai buka facebook tercinta..buka facebook ye, bukan buka lappy..kenapa bukan buka lappy? sebab lappy saya, eh salah tulis lak lappy ai memang xditutup sejak seminggu yang lalu..ye ye, saya tahu x elok tapi kenapa lak? biar la, daripada ai asyik2 on off dia, baik biar je on..betul tidak?~ nama dah pun on9 24/7..pheww~
*hidden msg: nk beli lappy baru kalau yg nie dah rosak*

buka fb, tengok homepage la kebiasaannya..ai memang jarang buka profile orang lain..not my way of living, except 1 profile tu memang ai rajin buka.. people call that stalking..and remember dear friends, 'stalking is a crime'..do it in silent,ok?. tengok kat homepage, hurmm ada nama dia baru je komen sejam yang lepas. chances dia baru tido adalah tinggi. maka sy pun dengan penuh malas mencapai hp di kepala katil. send msg kat dia, content msg adalah rahsia *tongue*

pastu, berfikir. jadi ke x nk kuar nie? berfikir dan berfikir sampai tertido balik.

***
sy ngah dating dengan seorang jejaka hensem. boleh la tahan, tapi jejaka hensem nie bukan dia. bila pula sy dah ada orang lain?. xpe, kita abaikan yang itu. jejaka nie tiba2 dekatkan muka dia kat sy, and kiss leher sy..erk? case, tiba2 kiss leher nie?. sy pula macam merelakan,damn! kenapa sy boleh merelakan nie?. lepas dia alihkan muka dia yang 'nampak' macam hensem tu, sy terkedu. mulut dia penuh dengan darah, then sy pegang leher sy. pun penuh dengan darah dan sy rasa sakit. OMG! arrrrghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[apa vampire nie buat dalam mimpi sy?????????? =_=!!]

***
sy pun terjaga dari tido..gosh! padah tertido balik lepas bangun di pagi yg indah. aihhh.. alamak, mengantok lagi la. ini la student kalau dah exam xda, tido tido dan tido! maka sy pun tertido balik lepas berfikir kenapa malas sangat nak bangun nie..~

sy tatap balik fb, jenguk2 homepage. buka profile dia, tiada apa2 yang baru. masih tido la itu.. kemudian sy balik ke homepage, tengok status2 mereka yang bangun pagi, status2 mereka yang awal pagi td, dan status2 mereka yang ada di top news. sy suka buka top news nie kalau bosan2, then baca balik post/status yang dah dahulu kala punya. buka balik post recent, ternampak status dari dia. eh, ada pula status baru.

awak, sy minta maaf.. sebenarnya saya masih xboleh nak lupakan ex sy....

and blablabla, i cant remember yang belakang2 sebab sy rasa hati sy dah macam kena hempap. that status seriously go to me! T_T directly sy nangis depan lappy, sampai hati awak buat sy macam nie..

then sy buka mata, terbaring dengan indahnya atas katil. tengok kat lappy, screensaver kaler hitam (sbb xletak photo etc as screensaver,letak blank screen je). eh, bukan baru tadi ke sentuh lappy? sekejap dah screensaver? selalu berzaman baru nak screensaver. raba2 bantal, basah. airmata masih bersisa di mata. jenguk kat fb, xda status dari dia.. OMG! sy mimpi lagi =_=!! and i cry in my own dream with a reason of a guy..

dan sy masih xtahu sy akan berdating ke tidak arini..=_=

nota bersepah:
..nak kuar! nak kuar! nak kuar!..

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

4 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

klau vampire 2 mcm demon yg dlm vampire diaries mmg rela pn kne hsap drah..haha

►içéq◄ said...

fadh:
haha..aku rasa dia hensem cam tu r,sbb tu aku bg je leher aku tu..LOL!

NOOR FATIN said...

waaaaaaaaa.. T___T

►içéq◄ said...

fatin:
scary aite?? #_#

Related Posts with Thumbnails