Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Monday, May 10, 2010

..that's me whose wishing..LIC?~

hey2..

ehem2..alamak..umah gue udah bersarang2an oleh lelabah..maap la..huuuu~~

secara directnya..saya di sini ingin mengucapkan..SELAMAT HARI IBU untuk semua ibu2..dan semestinya khas buat my dearest mummy kt sarawak..

bila korang baca post nie,mesti terlintas kt otak kepala korang kan..bapak simple dak nie wish mum dia..
and yaaa,i am a simple girl whose not gonna make complicated move in her life..

i love my mum..ada ke yang x..memang nak kena sepak para2 belia la itu budak..tapi sejujurnya,saya xreti mengekpresskan rasa sayang tu secara berdepanan..ahhh,korang g je la baca post mother's day yang tahun lepas..

yang pasti..i miss my mum yang amat sangat..minggu depan balik dah..huahua..xsabar..
aritu call mum,after months..months ok..xcall dia..dengar2 suara dia,terus mengalir2 air mata cam air terjun kat gabai..n yesterday,mother's day xcall pun dia..mesti dia sedih kan..i am so not an ideal daughter..=(
sebenarnya malam tu..midnight,sharp 12 nak masuk hari ahad..i sent her a msg wishing her..tp msg tu xdelivered rupa2nya..saja la kot nak suh aku call..celcom pun sabotaj aku xsetuju aku bg msg jek..hoho..
it sokay,i'll give her a call for sure..lagipun,xkan just mother's day je nak call..hari2 lain pun boleh,just x special as it should be la..
*errr..jangan marah saya,penat gak kot sebab weekend pun penuh ngan program rakan muda..T_T

ooh ya..aritu masa jalan2 ngan geng 89'..pergi pavi,and join this one contest by ogawa..isi borang..then bagi msg kt mak..tampal msg tu kt papan yg dorg sediakn..i dont really remember what i wrote so xleh nak kongsi kat sini,sorry guys..hadiah contest tu is kerusi ogawa yang baru,lounge apa ntah nama dia..and of course la kalau menang,nak hadiahkan dat kerusi urut for my mum..itu niat yang sebetul2nya..hehe..

k la..my story sempena mother's day 2010..hopefully masa balik nanti,boleh celebrate mother's day ngan family..selalunya,ktorg buat annual event makan malam kat luar..ditaja oleh mereka2 yang dah bekerja..and kami yang xbekerja menolong menghabiskan makanan yang sedap2..harap2,tahun nie makan seafood,xmo la mkn steamboat..xpuas..agaga~

nota bersepah:
..im praying for my mum,for her health,for her bright day,for her peacefully night..and the pray i gave her is full with love that is reaching infinity
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

6 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

hihihi..nice la words...simple pon jnji kate2 ok???huuhu~

►içéq◄ said...

nana:
hehe..thnx gal..;D

NICK IRFAN said...

selamat ari ibu kt mak akak! :)

►içéq◄ said...

nick:
thnx yang..
selamat hari ibu tuk ibu awak juga..=)

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

►içéq◄ said...

aby umy:
ur welcome n thnx singgah..ada masa sy singgah ea..=)

Related Posts with Thumbnails