Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, May 30, 2010

esok saya nak balik kampung dah..

haii..

hurmm...esok..balik kampung dah..kampung belah mak..and it's a long house..tp rumah panjang my grandpa tengah dalam pembinaan,nak buat rumah baru..sebab rumah yang lama dah hangus terbakar last year..sedih kan..dah 2tahun xbalik kampung..wonder how's grandpa doing..nanti kat kampung,got no hp line*sedih lagi*..it's not really pedalaman,mak cakap sebab area tu banyak bukit so line xkuat sangat..nak calling etc pun kena cari spot yang betul2,baru boleh..im gonna miss some1 badly..='(..kali nie balik 4hari je..isnin sampai khamis..abang ajak balik 3july,sebab abang nak balik umah kat samarahan..abang 1st dok kat miri,so jarang balik sini..im gonna meet my baby boy..mesti dah makin handsome..weee..hehe..harap2 gawai tahun nie meriah..last year xsambut pun gawai..sebab 1st june,we're having 1st day of shortsem..nasib baik tahun nie shortsem habis awal..ngeee...*suka*

arini..abang #4 buat2 nangis..sebab abang #3 bawak lari beg slumberge dia..aihh..beg pun nak kecoh..macam xde beg baju lain kat umah..*sigh*

malam nie ingat nak rearrange komik dalam bilik..tengah fikir nak letak either certain komik or novel dalam drawer..almari tempat simpan komik dah xmuat..tiba2 rasa cam nak beli rak baru..$$$$$$..there's the money come..ohh,sy tiada duit!!..*golek2 cari duit*

and, lastly wishing those whose celebrating..

SELAMAT HARI GAWAI!!
^_^

nota bersepah:
..sila tido awal...
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

5 comments:

eita said...

hehe....mcm best je..

►içéq◄ said...

eita:
heee..best2..hehe..^_^

cambesje said...

selamat hari gawai.. jgn lupa bwk balik mknan apa2 dr swrk~~ hihi~~

Dee said...

selamat hari gawai yee lin!!!

aku mmg teringin nak g rumah pnjng.. huhu~

►içéq◄ said...

syira:
thnx!!
hehe..no hal la..boleh je..ngeh~

dee:
wah..lama xnmpk komen..haha..thnx dee..alaaa,meh la datang sini..hehe~

Related Posts with Thumbnails