Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, April 25, 2010

salah siapa?..

salam sejahtera..

kehancuran

nampak gambar di atas?..xnampak?..ermm..xpe..buat2 nampak..
agak2 apa yang korang boleh ceritakan dgn gambar di atas..wait wait..i can see your niat murni berkepul2 [bak kata Dr.Rohi, thats my toxico lectr] saying that..ewwww,what a disgusting place,berselerak cam sarang tikus,pengotor,xreti nak buang sampah blablabla..ok stop that!

kebenaran yang sebenarnya is,ini bukan salah kami..bukan tau,BUKAN..jika anda membuat kunjungan kehormat buat pertama kalinya ke kolej terchinta nie,mungkin la 1st line to come across adalah ayat2 di atas..JANGAN TIPU..itu jika kunjungan anda tepat pada masa yang salah..

tapi jika kunjungan anda adalah tepat pada masa yang betul..anda akan kata..ehhhhhh..atau myb..arggggggghh..sambil berlari2 pecut 100m...dengan heel anda yang 3 inci..lagi2 kalau masa tu,anda sedang membimbit seketul bekal makanan yang konon2 bawak dari rumah mak masak khas buat anak manja gedabak dia..pasti bekal makanan tersebut anda buat jadi bola baling dengan bertiang-golkan MONYET..tapi kalau anda budak kolej cantek ni,anda akan buat cool sambil sorok makanan dalam baju beg..bukan macam sy,sanggup pusing blok cari tangga yang xde monyet..oh,sy memang TAKUT monyet..sebab sy xkawan ngan monyet..

*jadi moral di sini, sila JANGAN buat kesimpulan awal seolah2 awak tu la yg PALING betul ye sayang..

nota bersepah:
..masih ber-final exam..
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

6 comments:

hiro said...

gua dh lama tak lempang mamat ske kotorkn alam sekitar ne..geraaaammm

►içéq◄ said...

hiro:
haha..meh la dtg ukm,tolong lempang mamat comey kt belakang blog aku ni..

NOOR FATIN said...

kolej ko ada monyet? wow

►içéq◄ said...

fatin:
bkn kolej je..1 ukm bangi ni ada monyet..t ko dtg sini,ko tgk la dorg..cam zoo monyet dah..

NICK IRFAN said...

teruklah dorg ni dh elok2 sj je gatal tangan nk bg kotor? adoi..

►içéq◄ said...

nick:
hehe..tu la..kdg2 kesian kat makcik cleaner,penat dah dorg kemas2 bagi bersih...tp kotor gak bila monyet nie datang serang blok..

Related Posts with Thumbnails