Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, March 5, 2010

::ruang saya::

hye there~!

see above image??..mesti kenal kan..

sekarang nie dalam pertimbangan.rasa cam nak delete acc myspace nie..sebab serious to say,sangat jarang buka myspace..even friendster pun dah xbuka sangat sekarang.yang salu buka,facebook je la..huhu

myspace nie,1st buat dulu when i was in form5..lama dah sebenarnya[wanie la nie ajak buat],tapi since i never open it up so,berhabuk dah..serious,sangat bersawang..in fact,i never tell anybdy that i had 1 before..huhu~

my 1st friend dalam myspace is Azlan aka Y..my ex-schoolmate..itu pun beliau yang add masa 1st year masuk ukm,lepas approve buat bodoh balik dengan kewujudan myspace..hak2~

my second friend was Maszfahmi..nie pula kawan from friendster..lepas famy add,baru la ada letak pict[sebab dia tego,xde gambo ke..agaga]..start dari sini,baru la ada rajin sikit buka myspace..sebab?..it's because,famy was the 1st person ever that send me a COMMENT!..haha..yeayy,ada improvement di sini tau,dah ada pict and new comment..

3rd 1 was my ehem2 yang saya pernah suka..ekekke~..bila budak nie suh add acc dia,baru la ada aktif main myspace..tapi,still gak la jarang buka..even hari2 ada buka[mase tu la],tapi xda la sampai 24/7..unlike facebook yang buka 24/7 and hanya tutup kedai kalau nak tido jer...ngeee~~

itu zaman dulu2..masa 1st year,sekarang dah 2nd year..myspace tersebut kembali berhabuk,kat mana2 pun ada jumpa spiders..huhu~
sebab tu la,ingat nak delete acc tu..tapi terasa sayang lak..ada kenangan di situ..huu~~

nota bersepah:
..delete..delete..delete..
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

9 comments:

LeMaNtO said...

myspace aq bkn berhabuk lg..
tp sudah berkubur agaknya..lame x bukak..coz kwn pn x rmai sane..ahaha

~iceq~ said...

lemanto:
haha..same r,akunyer 20++ je kot frens..ngee~
tu yg malas nk buka,pastu dah buka xtau nk watpe lak..huhu~

biELa said...

myspace aku masih aktif dekat blog department. friendster masih aktif dekat group department.

haha..takde niat nak delete sebab banyak sangat kenangan :)

zac zirwan said...

abg zac tak penah wat myspace..cam tak suke..huu

~iceq~ said...

biela:
haha..ok la tu atleast ad gak buka..aku even group pun dah naik malas..huahua~~
sama la,ad kenangan..wpun die dah xjadi friend..huk2~

abgzac:
dlu buat pn sbb kawan suruh..lyne pn xsuka sgt sbb busan..main komen je,pastu xtau dah nk watpe..huhu~~

NOOR FATIN said...

jgn la delete
aku aktf balik ms skrg
ahaks

syg woo nak delete..dah 3thun acc tu

~iceq~ said...

fatin:
mmg la syg tp ms tu xde function r skg nie..lg2 tanpa die as fren..huk2~

heytheresyaira said...

aku xde myspace..keh3

~iceq~ said...

syaira:
haha..xpe..xde pn xluak..hak2~

Related Posts with Thumbnails