Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Monday, March 8, 2010

..i love you..but i dont know why..

hai every1~

i love you but i dont know why..errrr..this is not a ucapan to any1 special tau..ngee~~
actually,just now in facebook, i see this 1 fan page..i love you..but i dont know why..once saw it,tertarik terus nak jadi fan..so click on it and umpama terusan Suez,jadilah fan dia..ngeh2~

im not a kind yang suka jadi fan2 nie,tapi this 1 amat la menarik perhatian..i used to be in that situation and it's really confusing to be in..huhu..sebab kita sendiri xpasti,is this love or just infractuation?..
*blur*

mula2 dulu memang ingat the feel is just a crush..tapi within 1 year,the feel is still the same..pelik x?..even sampai skg pun perasaan tu still sama walaupun ktorg dah lost contact..
*sedih*
friends always ask masa awal2 suka dia..nape suke kt *****?..and my answer..sebab die sweet bila senyum..yerp,just a smile..sebab dia memang x handsome ok..*sengih*..korg xyah g report kat dia,i've told him bout this before..haha..*bagi tongue*

ermmm..maybe it's true that this is just infractuation,tapi macam pelik..*blur lagi*
ahh,pedulikan..macam dia kesah if i've in love with him pun..*bongek*

ok la..mahu cerita itu sahaja*berlagak skema*[baru je click jadi fan,lambat sungguh la ini tenet..aiyakk]

take care ye people~!!^^

nota bersepah:
..mne la dorg sume nie xbalik2 lagi..udah lapar bergolek2 dah pewut nie*sigh*
..ok,im alil' sad here..tgk page tersebut buat igt kat die je..*nangis senyap2*
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

4 comments:

biELa said...

err,,siapakah yang special tu?
aku ke?


lalalalala~

~iceq~ said...

biela:
errr..ye kot..ngeh2~
:P

Balqis Riza said...

aku la..die teringat2 kat aku tau time kelas..
kan iceq kan?? hehe

~iceq~ said...

bal:
haha..tu la..ad pula nme ko jd drug..trus terigt..XDhehe

Related Posts with Thumbnails