Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, July 15, 2011

july 14th 2011


arini 15hb. semalam pula 14hb. sempena 14/7/11 ni, aku nak wish kepada some1. HAPPY 22th BIRTHDAY !


macam aku pernah bebel dalam blog suatu ketika dahulu, this lady is my diary, kawan yang sentiasa memberi semangat, yang memberi kata nasihat, yang sering menyuruh diri ini kuat, yang tak putus mendenngar setiap keluhan dan sedih aku. dalam erti kata lain, God send her to me as one of my precious gold. 

actually, aku hutang dia entri, 3 entri ok! for the last 3years, setiap tahun dia akan buat entri on my birthday. aku je yang tak reti nak buat. *gelak* so, tahun nie aku tekad nak buat! after all the crisis we had, the fight we gone through, the pain we felt and laugh we sang. nilai persahabatan yang ktorg simpan semakin tinggi nilai dia. 

sepanjang hidup aku, tak pernah aku ada sejarah rentetan persahabatan seperti yang aku dengan dia ada. dari tak pernah jumpa, kenal kat friendster, borak borak, bergurau  seperti dah lama kenal, then hujung 2008, ambil keputusan untuk berjumpa. first gathering for group friendster 1989. malam sebelum, ktorg webcam through YM. esok jumpa, masing masing tak banyak cakap. tak macam dalam friendster/YM yang borak lagak macam kenal dah 10tahun. sejak dari tu, ktorg still contact. dia pun anggap aku as bestfriend. sampai satu masa, pertengahan 2010, timbul crisis. but then, everything went back to normal after a full-of-tense chatting. gaduh seminggu, ambil masa seminggu juga tak salah untuk kembali berbual dan seterusnya mesra balik. sampai sekarang, still ok and ktorg masing masing berjanji yang persahabatan ni kita akan jaga sebaiknya. tak nak langsung ada masalah lagi. kalau ada dengar desas desus, terus face each other, tanya dirct kat tuan badan. sebab tak nak ada pihak yang sengaja nak melaga lagakan ktorg. cukup la dengan salah faham yang pernah berlaku. so, ini la sejarah aku maksudkan. bukan lah nak kata aku tak perna bergaduh. cuma ini satu satunya yang bergaduh dalam on9, settle cara baik pun on9, malah semakin rapat, semakin sayang.

so, untuk Noor Fatin Othman, SELAMAT HARI JADI YANG KE 22. semoga setiap yang terbaik, rezeki, jodoh terbaik, akan sampai kat fatin tanpa sebarang rintangan yang mampu mengoyah hati dan pendirian fatin. semoga keluarga yang terbaik, yang selama ni memberi sokongan akan sentiasa di sisi fatin. semoga Faiq cepat cepat hantar rombongan meminang, amin! semoga kehidupan di kulim semakin baik dan memberi tuah. dan lastly, semoga kita diberi kesempatan untuk berjumpa lagi tahun ni. tunggu aku elok elok kat kulim tu tau! :D

cupcake dia comel sangat!

nota bersepah:
.. lately xleh nak update blog kat ofis sebab kena block. boleh buka masa rehat je. so rehat yang panjang nie, aku cepat cepat on9 and update blog. hehe
.. ok, aku nak main pingpong dulu!



♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

2 comments:

NOOR FATIN said...

thanx sayanggg!! hee aku baru baca ni. serius terharu sgt.

semua tu yg membuatkan persahabatan kita lebih kukuh :)

okay, cepat2 la datang kulim. nak meronggeng dgn ko. ahaks.

love you!

►içéq◄ said...

fatin:
ehhehe. sama2!!!

btl2.. lebih kukuh, lebih kuat kn.. ^^

hee.. doa byk2 tau!! love u too babe!!

Related Posts with Thumbnails