Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Sunday, December 12, 2010

marah sbb apa pn aku xtau..



"kalau hari2 camnie, gila la aku. siapa2 tolong bookingkan aku satu katil kat tanjung rambutan. aku mungkin perlukan satu nanti. huh~"


bila cemburu, mesti nak marah2 kan. orang kata, cemburu tandanya sayang. habis kalau x cemburu, xsayang ke?. kalau nak tunjuk sayang, kena marah2 ke?. penat la marah2. aku xpaham kenapa ada couple yang suka gado2. siap maki2 lagi. kata sayang, tp bila gado, bukan main lagi marah. baik xpayah couple. memang gado tu perkara biasa, even suami isteri pun boleh gado2, itu aku paham . tapi beragak la!

aku penah ada kawan. perempuan. pacaran dengan senior. awal2 memang la manis. madu pun kalah. tp orang kata, madu asli xda la manis sangat..*hurm*.. then, dorang futher study. jauh juga. sorang kat pulau, sorang kat mainland. bermula la zaman gado dorang. tapi ini aku dengar cerita, kesahihannya boleh dipercayai sebab dia sendiri penah juga cerita. bukan di alam reality, kat alam maya je. back to the story. dia kata dorang selalu gado. asal contact je gado. gado bukan hal kecik, gado besar punya. lepas tu, aku ada la nasihat sikit walaupun aku nie bukannya expert sangat nasihat orang. tapi aku x ingat la aku cakap apa. bila dia kata dia nk minta putus, memang aku sokong. sebab aku fikir, kita bila couple mesti la nak happy2. kalau dah dok gado je, happy kebendanya. baik xpayah, nama je couple tapi situasi macam musuh je. tapi dorang putus kejap je, 2hari kot. sambung balik, kata xleh. lorrr. aku memang xnak dah komen bila dia kata dorg dah on balik. 

ye, memang aku xkan paham sebab aku single. xde ehem2. tapi fikir logik sendiri la. kalau dah sayang tu, pandai2 la jaga hubungan. kalau kata sayang, tunjuk la sayang. nie x, kata sayang tapi maki hamun. aku xtau apa cerita dorang dah skg. tapi aku harap kalau dah on balik dengan alasan xboleh nak break. make sure pastu, jangan dok gado je. asal gado je maki2, sumpah2. gila xbahagia hidup! kalau lepas tu pun still nak gado2 cam before tu, huh, xtau la hubungan jenis apa aku nak label tu..

*jangan kondem aku sebab aku xda boyfren, aku just xpuas hati ngan certain thing yang berlaku.. walaupun benda tu dah berzaman..

"klu nk mrh2, xpyh la msg.."
oh, ok.. xmsg la.. g la kuar berpoya2 sampai malam.



nota bersepah:
..SERABUT!..
..aku leh paham kalau marah sebab cemburu, aku dah rasa. tapi kalau marah sebab lain, urm no comment la.tggu sendiri rasa..

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

2 comments:

cambesje said...

tetiap hari sy g wad psikatrik kat sp ni.. kih3

►içéq◄ said...

syira:
erkk..haaaa watpe tu?? ngorat doktor psikik ka???~ :P

Related Posts with Thumbnails