Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Saturday, August 28, 2010

apa saya nak daripada sorang insan bergelar kawan

KESUDIAN untuk menjadi kawan yang lebih sebagai kawan biasa..
sudi untuk terima apa saya bagi
sudi untuk bagi apa saya perlu
sudi untuk dengar apa saya cakap
sudi untuk cakap apa saya perlu tau
sudi untuk luah masalah yang dia ada
sudi untuk memberi pendapat
sudi untuk bertanya hari-hari saya 
sudi untuk khabarkan dia bagaimana
kesimpulanya,KESUDIAN dia sbg kawan yg lebih dari kawan biasa..♥

en.google punya
♫ nota tambahan:
▪kata hati nie actually dah lama dah wujud..tp baru sekarang letak dalam blog..and it's actually adalah jawapan kepada 1 soalan dalam formspring yang sy xtau sape yang bagi..x ingat lak soalan dia camne..errr~
▪disebabkan xtau dah nk buat apa,korek formspring sndiri n baca balik jawapan2 dulu sambil tertengok betapa mesranya seorang insan yang kini dah dingin..
▪sememangnya masa boleh mengubah seseorang..tapi it's ok, klo dia bahagia tanpa kita, lepaskan dia..dia lebih bahagia dengan org lain..dan kita hanya jadi sebahagian kenangan dia..dan jika kenangan itu pn dia nak buang,kita xda hak nak menghalang..itu hidup dia,kebahagian dia..pilihan dia..
[removed]
nota bersepah:
..ye la,nk korek formspring org lain,org tu xda formspring pula..huuu~~
..wait wait..camne boleh timbul balik hal nie..????..biasa la,manusia kan suka mengungkit,camtu la sy...derr~

♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

8 comments:

biELa said...

Nabila Kahar likes this.

(kenot yus Eben Rangga..too popular to promote it.)

hahahaha..ekceli..

sudi untuk luah masalah yang dia ada
sudi untuk bertanya hari-hari saya

buat aku terasa. hahahaha

►içéq◄ said...

biela:
haha..klo like,click la button tu!!!buat2 xpaham lak..:P

terasa???..nape lak?..errr..

biELa said...

tak rajin tekan like2 tu. kawan2 aku suruh letak button tu kat blog aku. sampai sekarang aku tak tahu motif apa untuk Like tu. he~

terasa sebab macam aku je. yang cerita masalah..yang selalu tanya kau macam2. err~

►içéq◄ said...

biela:
haha..motif dia,saje wat semak blog..:P

alaa..chill r,benda nie dah lama dah senanya..br skg release kt blog..so it's actually universal..baca tambahan yg aku buat,lupa nk letak smlm..heh~

tp apa salahnya ko bertanya dan bercerita..kn fungsi kawan adalah untuk disusahpayahkn oleh kawan yg lain??..haha~

Balqis Riza said...

nice :)

►içéq◄ said...

bal:
thnx babe..=)

cambesje said...

hurm... sy kenal x kwn awk ni??

►içéq◄ said...

syira:
x..sy pn xtau sape yg sy maksudkan..

Related Posts with Thumbnails