Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Tuesday, June 5, 2012

Kenapa dengan awak?


Aku..
Suka marah orang yang aku sayang. Hurmm.. To be exact, aku memang suka marah orang sekarang. 

Tapi bezanya kumpulan orang yang aku suka marah adalah marah kerana sayang dan marah kerana annoy. Dan selalunya kalau kau buat salah, dan kau bukan orang yang aku sayang atau orang yang tak ada kepentingan dalam hidup aku, I won't bother to say a word. Perlu ke aku kisah? Tapi kalau kau orang yang aku sayang, it surely be the opposite direction. Tapi kalau aku bosan, aku marah je siapa siapa yang aku rasa nak marah.

Weird me.

Dan mungkin juga skill memujuk aku dah semakin pudar, atau sememangnya dah mencecah nilai sifar perpuluhan sifar.

Awak,
Ingat lagi kan, saya pernah marah bila awak berhubungan semula dengan that so called ex boyfriend. Kenapa saya tak suka? 

Tapi awak ingat lagi tak bila saya menegur betapa pantasnya awak mula sayangkan seseorang yang bertentangan jantina?

Pernah awak terfikir kenapa saya marah? Sebab ada satu sifat awak yang saya boleh baca. Mudah menyayangi, mudah bersandar. Adakah awak juga mudah mempercayai seseorang?  

Jangan mudah memberi. Keep guard on your heart. I kept saying this long ago. Nyatanya kini saya dah berhenti berpesan begitu. Adakah disebabkan itu awak terluka sekarang?

Saya cuma berharap, kesakitan awak sekarang bukan kerana some stupid jerk. Dan juga bukan disebabkan some hurtful 'friends'. Saya harap awak menangis kerana sesuatu yang baru yang saya tak tahu lagi.


♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

No comments:

Related Posts with Thumbnails