Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cuba fikir elok elok

..anda rasa anda dah cukup bersyukur?..

Friday, October 30, 2009

bonjour people~!^^v

lama dah tak menconteng tingkap kecil sy nie..feel kinda miss it but this damn-crazy-busy-life always say 'awak tu nak exam,g blaja la'..and as usual, saya tak belajar pon,main fb 24/7..haha..crazy aite?..camnie la kisah budak x sedar diuntung asyik nak berpoya je..kui2~

anyway, life must carry on as what it should be..study,makan,rehat,sleep..now,im having 2nd year 1st sem final exam..started on monday 26/10 and finish on 10/11..cant wait for the last paper..huahua..even though the papers are so damn-rasa-nak-tergolek-susah,must keep the smile on your face when ever you leave the exam hall..this is what we call it,kepura-puraan yang nyata hipocrite [ayat mereng..kah2]

oh ya,sini ada 1 pengumumam tak penting..ehem2..berkenaan dengan kolej baru sy di ukm terchenta,kolej burhanuddin helmi(kbh)..we're given new frigde~!..which i dont see any reason of why they're giving us,hehe..mantap wow..my aras got 1 fridge,aras 2 pula got 2 fridge...quite big,ala2 saiz kat umah la..so later can la kalo nak beli makanan mentah..contoh makanan yang dimaksudkan: sos spagetti dalam tin..hak2~

nota bersepah:
kemalasan saya di tahap exciting state since next paper is on 4/11..alalala~

fakta:
dalam kesibukan yang adakalanya buat2 banyak masa free, my mind fly to him..[my kisah crush tak jumpa titik noktah lagi]
♥GIVE IT A CLICK IF YOU LIKE IT AND SHARE IT♥ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

5 comments:

Balqis Riza said...

bl baca psl crush tu, teringat kisah crush aku..
latest, about 2-3 days ago, aku dpt tau he is in a relationship..
n from sumber yg boleh dipercayai n from tinjauan mata kepala, he is in a relationship with an indonesian gurl here..
haha! my recent post 'blablabla' tu utk die lah..kah3..

well..life goes on~

~iceq~ said...

uik..yeker?..
sabo ea..hohoh~~

ariz azali said...

gud lux lin...

cambesje said...

hehehe~~

kena kuar dr dewan dlm kesenyuman..

dpt new fridge tp nk abeh sem dah..

pasal tu la yuran kena tambah ag..

xsempat pown nk letak bhn mentah tu~~ kui3.. tgu next sem~~

~iceq~ said...

ariz:
mekacih..hehe..^^

syira:
xpe..next sem pjg ag nk penuhkn fridge tu..agaga~

Related Posts with Thumbnails